Makanan utk baby 6 bulan

Salam mommies. nak tanya mommies semua, bubur/makanan apa je yg sesuai kita beri utk baby 6 bulan, masuk 7 bulan ni? boleh share tak mommies semua thanks 💚 #firsttimemom #firstbaby

2 Balas

Saya menu yg sama dgn 6 bulan, tukar tekstur je. Kalau dulu blend, 7 bulan, saya lecek sungguh dgn sudu. Menu, ambil idea drpd FB Happy Baby Food Malaysia

Dh blh bg bubur + protein + serat. Blh cuba puree buah. Sweet potato