Puting pendek

Salam/hi mommies . Nak tanya mcm mana nak buat ya since nurse pun tegur puting pendek. Sy dah cuba urut masa mandi still xmnjadi. Ni dah 32week risau nt susu xde sbb puting pendek 😂#firstbaby #ingintahu

1 Balas

Boleh standby nipple shield. But first, anak lahir je nanti try susukan macam biasa dulu. Kalau baby struggle, tak boleh adapt baru guna nipple shield. Sebab kadang kita kata pendek, tapi sebenarnya ok je kat baby😊