Pregnant atau tidak

Salam mommies n semua.. saya dah 4hari lewat period..bila buat test selalu negative..#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

10 Balas

jawab soalan ke 100 ?.awk boleh beli clear blue digital.lg tepat kalau guna yg digital.kalau result meragukan jugak,awk boleh cek terus dekat doctor yea.kat situ awk boleh direct tanya pada doctor

cek lagi lepas seminggu. biasa hcg makin meningkat. kalau tak sabar jumpa doctor cakap nak buat blood test untuk cek beta hcg. blod test lagi tepat.

Try guna upt dip n tell... Upt jenis nie x pernah menipu...

Awl lg sis. Allah lebih thu wktu yg tepat..

kena repeat balik dlm sminggu or dua mggu ,

awal2 kdg taknampak. cuba check lepas smggu

kalau negative tu mkna nya x pregnant la.

test lagi lepas 10 hari

test lagi seminggu

cek lg