jerawat dekat kepala

salam mommies kalau boleh tahu ni kenapa ya??? ada tak anak2 mommies yg pernah kena mcm ni??? smlm baru botakkan baby and start letak bedak kt kepala dia takut gatal harini tgk ttbe ada mcm tu kt kepala 😭 #pleasehelp

jerawat dekat kepala
17 Balas

baby saya pun sama dlu mcm ni jgk gi jumpa doctor dierg bgi cream sapu ni alhamdulilah dh elok..kulit kepala baby

pakai ni sis..sy & bby sy pun pakai ni..sy pakai, sy jual..wtsp sy 0103897339

mgkin Sbb bedak @ sabun yg digunakan..Sy TK letak bedak kat baby..

Baby dah allergic tu. Siannyaaaaa 😭 pergi clinic cepatt

kesian nyaa😭 jumpa doctor n try calamine

saya letak bedak sejuk dan Aloe Vera..

Mungkin baby sensitif dgn bedak