Bubur kosong 4dr pass

Salam mommies. Esok bby dh start cmpur mkn sikit. Sebab dah pass 4dr bbur kosong. Boleh cadangkan tak mommies? Sy ada beli baby carrot, avocado, brokoli, labu. Taktahu nak pilih mana satu yang sesuai utk campurkan dgn bbur esok. Antara 4 ni. Boleh tolong pilihkan ????❤️

1 Balas

bubur+labu manis+susu sikit sedap sngt!saya buat kt anak tapi saya yg makan 🤤

5y ago

buat bubur nasi mcm biasa,labu tu buang kulit buang biji kemudian ikutla nk steam boleh rebus boleh smpai lembut,kmudian campur bubur dngn labu tu dan blend halus pstu klau baby masih bf tambah ja susu ibu sikit