Susu badan tak mencukupi/terlampau sikit

Salam mommies, boleh tak suggest kan apa2 cara untuk banyakkan susu badan. Saya baru dua hari lahirkan anak tapi susu badan keluar terlampau sedikit… ada cara tak nak bagi susu keluar banyak? Kalau boleh saya nak sangat fully breastfeed baby saya. Thank you mommies #firstmom #bantusharing #firstbaby #fullybreastfeed

7 Balas

sis dah try marmet ? pam sendiri guna tangan. saya pun sama susu sikit, hari ke 4 baby warded kuning, nurse kat situ ajar marmet alhamdulillah terus melimpah ruah sampai basah memanjang bra susu keluar. lepastu bagi je baby hisap untuk rangsang susu keluar