Rutin baby umur 4bulan

Salam mommies . Boleh share x routine mommies jaga baby 4bulan . Saya first mum . N housewife bnyk hbis masa kat rumah je dgn anak . Apa ya aktiviti yg saya blh buat dgn anak saya .. n bayi umur 4bulan nap petang berapa lama ya . #firstmom #firstbaby

2 Balas

Akk kat tik tok byk diorg share aktiviti baby.. Kak search ja aktiviti baby 4 bulan mcm tu.. Baby sy pun 4 bulan 😍sy bagi main slapped pad dgn spinner ja setakat ni.. Tp baby sy suka slapped pad tu ja setakat xpa Slow2

1y ago

ya dah search . hrini nak try main water sensory dgn anak 😍

Hi, samalah kita. Usually sy akan bagi / train dia pegang toys, screen time, borak main main, baca buku. 3x nap, pagi tengah hari & petang. Usually per session 1hr 30 mins.

1y ago

Yea, tapi screen time tu time sy mkn.