Kuantiti bayi 2 bulan

Salam, hi mommies,, berapa banyak kuantiti unt baby minum susu ? Berapa Oz or berapa ml? Boleh share x ?

2 Balas

Bby saya masa 2 bulan.. Sy bg 2oz.. Sbb sy try bgi 3oz tp ta hbis.. Mesty tgal jugak baki susu tu. Bila bg 2oz tu. Bby bgun kerap .. Smpai skrg dh 5 bulan sy baru bagi 3oz stgh.. Kalau 4oz. Ta hbis.. Tp berat bby naik.. Tu sy ta kisah.. Tp bab tidur ibunya laa. Hehehe.. Tp demi ank tercintaa.. Bgun jugak walaupun smpai skrg sejam skli bgun malam2. Kdg ad jugak 2 jam skli. Hehhee.

8mo ago

Bgi susu brand apa nyer

90ml @ 3oz