Baby 9 bulan cirit birit

Salam mommies , baby sy 9 bulan dah seminggu cirit birit puas try tgk apa makanan yg x kena x tau lah dah jumpa doktor pun . Baby aktif je x ada masalah lain selain cirit dan melecet . Melecet dah better sbb pakai cream . Dia berak 7x sehari , tp x semua cair . Mostly x cair , kadang mcm x lawas pun ada , ketul2 pun ada . Normal pun ada tp sampai 7x berak . Help mommies ada suggestion? #firsttimemom #baby9bulan

1 Balas

i jmpa doktor dia bg air garam and they suggest bg anak makan plain yogurt or greek yogurt. anak i pun dlm semggu juga cirit