anak tak berak

salam mommies. baby saya 2 bulan. normal ke kalau tak berak 3-4 hari? saya bagi susu badan + susu fm. pls sape2 tolong jawab . 🥹🙏🏻 saya 1st mom #seriusnanya #ingintahu #firstmom #bantusharing

1 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ni. . tp apa yg tahu..kalau bby xde meragam .kentut ok .perut tak kembung means bby ok..kecuali bby meragam sbb perut sakit tp tak berak2 juga yg tu puan kena refer jumpa doc pakar peads tuk chck..mg dpmudahkan segalanya aamiin