Due (9/3/2023) harini tiada tanda

Salam mommies . Ada tak yang dah due (khamis) tapi masih belum ada tanda ? Cuma check up bukaan je 1.5cm hari isnin . Apa nak buat nak bagi laluan buka ? Ghisau la mommies sbb harini due tapi tak ada tanda nak beranak pun . #firsttimemom #firstbaby

11 Balas

hai sis..nak tanya..baby lahir berapa hari bulan? over due berapa hari?? saya juga tengah menunggu masa bila baby nak keluar..

1y ago

Hi . Baby overdue 3 hari . Bersalin 12/3/2023 Alhamdulillah ☺️