Due (9/3/2023) harini tiada tanda

Salam mommies . Ada tak yang dah due (khamis) tapi masih belum ada tanda ? Cuma check up bukaan je 1.5cm hari isnin . Apa nak buat nak bagi laluan buka ? Ghisau la mommies sbb harini due tapi tak ada tanda nak beranak pun . #firsttimemom #firstbaby

11 Balas

anak sulung mmg lambat bukaan nya.. ada stu ikhtiar, boleh buat air selusuh . bukan jenis yg cmpur herba sana sni tu. ni air kosong shaja , lps tu baca doa selusuh(ada kt google) tiup kt air kosong. then minum. mnx spya dibukakan jalan dn dprmudhkan bersalin. mungkin boleh try in shaa allah. salah stu ikhtiar yg xbawak apa apa kemudaratan