Due (9/3/2023) harini tiada tanda

Salam mommies . Ada tak yang dah due (khamis) tapi masih belum ada tanda ? Cuma check up bukaan je 1.5cm hari isnin . Apa nak buat nak bagi laluan buka ? Ghisau la mommies sbb harini due tapi tak ada tanda nak beranak pun . #firsttimemom #firstbaby

11 Balas

sya masa anak pertama pn cam tu bukaaan lambat sanggat, tapi sya bawa berjalan dalam rumah dan buat jalan itik alhamdulillah xlama lepastu vek balik bukaan 5 cm trus masuk lb, moga Allah permudahkan segala urusan bersalin sis 🤲🌼

1y ago

Saya dari sabtu lepas 1cm , cek hari isnin 1.5cm . Hari selasa berjalan satu mall ikea dan mytown . Rabu duduk rumah . Tapi x de turun tanda atau rasa contraction kerap . Sekarang tak tahu la berapa cm . Baby aktif malam je masa nak tidur . Tak de rasa tanda tanda nak beranak 🥺 terima kasih atas doanya 🫶🏻