air keluar

salam mommies, ada tak macam saya tengah tidur tetiba air jernih keluar. btw saya baru 15w.

4 Balas

klau sye air jernih mcm tu mmg akan keluar selepas lakukan sex dgn suami sbb dulu pernah tnye normal ke mcm air jernih keluar pastu doc ade tnye ada buat sex ke then jawab ade pastu doc kte klau lepas buat sex 3-4 mmg akan ade air jernih kluar haa mcm tu

4mo ago

kirenye bak kata doktor tu air keputihan selepas melakukan sex dgn suami haa gitu sbb dulu risau npe bnyak sngat air jernih ni sekali doc check x de pape

air jernih yg mcm mana tu? kalau penuh 1 pad atau lebih (anggaran) perlu pergi pac terus. biasanya keputihan yg keluar

4mo ago

mungkin tu air keputihan. kalau risau pergi jumpa doktor ya

air jernih non stop keluar ke?

4mo ago

tak keluar banyak tapi rasa basah