Cara tegur pengasuh/guru taska tanpa mengguris hati

Salam mommies. Ada nak share tips mcm mana nak tegur pengasuh/guru taska? Saya perasan mereka tak pandai urus susu ebm. Susu yg tak habis dicampurkan dgn susu botol baru. Pengasuh/guru taska lebih berusia drpd saya. Jadi saya takut kalau mereka tersinggung, terasa hati. Nanti masa hantar anak, risau anak diapa-apakan. Minta tips mommies2 sementara saya cari tempat jagaan lain.

2 Balas

sy pon mule cmni dlu.. kne bahasa basi dlu.. tny keadaan anak.. cthnye anak sy mnum mcm mne? abes x? skrg ni dia mcm kurang mnum la.. kalo dia mnum xabes xpela just bg next bottle.. lebih kurang la.. sy prasan klo tegur mst berubah muke tp sy doa n tawakal jela huhu

sis ckp lembut2'nanti kalau susu bb x abis minum.. cikgu buang ye,x yah campur xpe'insyaAllah org ni klau kite ckp lembut2 dia pun akan respect kita