period dtg awal sblom tarikh

salam momies2 sya nk tnya, adakah normal if period dtg awal 3 hari dr tarikh sblomnya and hnya dtg period selama 2 hari sja.. sorry sya just nk kepastian.. sbb rase takot pon ade ?

1 Balas

Period sis regular ke?.. selalunya lambt/cepat 2,3hari 2 normal..xda symptoms lain ke? tp klu nak kepastian, sis try je jak UPT.. sbb kwn 1 kerja sa mcm 2.. dtng period mcm biasa, tp dia loya², segala bnda dia rasa busuk.. bila cek UPT,positive.. lain org lain simptomnya, xsalah cek UPT bila sis syak prggy.. gudluck sis!!!

4y ago

Tp sbb awal lagi, baik cek upt guna air kncing ptma awal pagi.. sbb kdng org lmbt sikit naik hcg.. air kncing awal pagi 2 pekat sikit.. hopefully ada berita baik..🤞