Mengadung or fakehope

Salam momies semua. Nak tnye. Saya check upt naik double line.. masa check tu sy lewat period hari ke 2.. check upt clead bluer garisan + tu samar sgt .. then hari ke3 or keesokkan nya keluar darah.. tp x banyk mcm period.. dia cuma mcm lendir2 mcm tu and darh skit2.. cuma pakai pantyliner . jadi nya nak tnya sapa ada pengalaman mcm ni.. ibu2 semua mengandung or tu fake results jer.. #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

Mengadung or fakehope
3 Balas

pregnant dear maybe awak yang awak rasa darah tu spotting brown ( setengah orang prengnant normal lah tapi bukan semua ) pergi klinik double check preganacy balik if betul kene check kenapa spotting brown

nmpk mcm pregnant

period kot tu sis