Bayi 3bulan tolak susu direct

Salam mom . Anak sy sejak masuk 3bulan dia tolak utk dbf... Tp ada waktu dia, cth kdg2 ptg dan mlm. Cth pkul 8 direct, kul 12 da xnak direct, kne bg botol bru minum. Kdg2 xnak susu terus tp bby lapar menhisap jari hingga bunyi tanda lapar. Dia akn minum jika mengantuk je. Tu pon dia akn meragam dulu hingga tido. Apa ptut sy buat

1 Balas

nursing strike kut,bgi masa bby mamai nak tdr mesti nak mmng agk ssh nk bgi susu masa bby fasa ni