air barli

salam.. mcm mana nak buat air barli?.. dgr² boleh turunkan gula..

2 Balas

Hi , air barli juga bagus utk ibu ibu yang ada kencing kotor. Saya masa pregnant , selalu kena kencing kotor , kawan suggestkan minum air barli , setiap kali check up , ambil sample urine , semua nya okay takda masalah . Nurse pon dah tak bebel2 .

wslm. senang ke. paling simple cuci dan rebus barli. sepeket rm1 je. kalau nak manis sikit letak madu asli. boleh letak lemon jugak. saya suka kosong je.