Scan baby

Salam mamy² mahu tanya mommy² pernah kah scan baby mahu tahu jentina baby tapi kandungan masih 4bulan nampak kah sudah jentina baby kalau scan atau terlalu awal mahu tahu jentina baby terima kasih mommy² sudi jawab ?

1 Balas

Saya pon dah 4 bulan -17 minggu. Tadi pergi scan, mintak doktor scan jantina, tapi xnmpk lagi. Dia memyorok kot.

5y ago

Eya kah sis mungkin baby sis malu² lagi mahu kasih tngok hehe saya belum pergi scan lagi doktor suruh dtg 18week harap baby beri kerja sama nanti scan ndk mmyorok² 😁