perut area atas belah kiri, bisa sgt

salam mami semua, nak tanya. sy pregnant 12week.. sakit dekat perut atas belah kiri tiap malam. bawah dari breast. pusing kiri kanan tak boleh time baring. mencucuk bisa. sakit gila... ada yg mcm ni tak? kenapa agakny ya? 😭😭

2 Balas

pernah kena, dalam masa yg sama dada belah kiri pun sakit mencucuk2 dr depan ke blkg. waktu tu 8w, cek klinik swasta keesokkannya doc bgtahu punca angin yg terlalu banyak. boleh try cek takut awak ada mslh lain.

Sorry tiada pengalaman. Kalau sakit sgt tu, pergi hospital ya minta doktor check.