Baby 1thn 4bln muntah kurang selera

Salam mami sekalian. Nak tanya ada tips tak untuk bagi baby makan. 2hari lepas dia muntah2. Lepas pada tu dia jadi kurang makan. Susu kurang. Perut masuk angin. Saya ada perasan gigi bawah nak tumbuh lagi 2batang. Normal ke? Risau saya sebab asyik merengek je. Tolong sharekan tips mcm mana nak handle. Tq mami semua. #firstmom #bantujawab #bantusharing

2 Balas

cdgn sy sila ke klinik yg terdekat. tkt keracunan mknn. kdg virus rota.

try buat smoothie bg dia