pregnant 30w

salam. maaf sy nk tnya, kndgn 30w boleh buat rebond x? #ingintahu #firstbaby #firstmom

4 Balas

Rebonding tu pakai chemical sis. 🤣 dah sarat pun mmg xdigalakkan juga sbab blh serap masuk dlam badan nnt.

8mo ago

oo ok tq sis, sbb yg saloon tu semua ckp boleh dh brp kedai sy tnya semua ckp boleh. takut jgk kan apa2 jd nt 😆

Alamak kita sama lah sis dah 31 minggu. Ingat nak buat rebonding juga sebelum due 😊

8mo ago

hahaha tu la kan, nt pntg senang nk urus rmbt. nampak gaya lps pntg jgk bru blh buat ni 😅

Tak boleh.

8mo ago

Tak boleh sis. OBGYN pun tak galakkan rebond semasa mengandung sebab kita tak tahu chemical substances apa yang digunakan.

tak

8mo ago

oo ok tq , sbb sy tnya yg saloon tu dia ckp boleh rebond, keratin je xblh . tkt jgk 🥲