Cadangan utk bagi tenaga

Salam maaf nak tanya,sepanjang mengandung sis²amal apa ya bg tenaga?saya start 8w dan skrgni 9w letih sgt².Xlarat sungguh xdk tenaga.pdhal sy aktif jgk laa.sbb sy seorg yg buat kuih letak dkt vendor².kerap sangat off xbuat kuih.#seriusnanya

2 Balas

x boleh buat ape sis. just kena keep mkn n minum byk air. n jaga jadual mkn ubat folic acid. awal2 ni mmg badan tgh penat sbb bdn kerja lebih nk provide darah utk baby skli

kalau sis boleh minum susu cuba minum susu..