normal ke upt negatif kalau pregnant 5weeks?

salam maaf nak bertanya. saya dah lewat period 10 hari. tapi kebelakangan ni saya kerap mual & pening. breast pun rasa sakit sikit. check upt 3 hari lepas negatif. ikutkan pregnancy tracker jika pregnant saya dah 5weeks. mmg simptom pregnancy atau bukan ya? dah berhari hari berteka teki. takut nak buat upt lg 🥺 #firstbaby

4 Balas

Sy pregnant 6weeks , setiap minggu sy buat upt walaupun dh tahu pregnant , yelah kita risaukan baby 🥺 sy lewat period sehari je , check2 sy 2-3 weeks