normal ke upt negatif kalau pregnant 5weeks?

salam maaf nak bertanya. saya dah lewat period 10 hari. tapi kebelakangan ni saya kerap mual & pening. breast pun rasa sakit sikit. check upt 3 hari lepas negatif. ikutkan pregnancy tracker jika pregnant saya dah 5weeks. mmg simptom pregnancy atau bukan ya? dah berhari hari berteka teki. takut nak buat upt lg 🥺 #firstbaby

4 Balas

Kadang awal sangat sis, tahap hcg masih rendah so kdg tak naik double line. Sis try air kencing pertama, kalau sis rasa sis tak sedap bdn, and sis rasa simptom tu ada, buat masa ni bnyakkan bedrest jgn bt keja berat2. Insyallah

Saya time period mmg ada semua simptom pregnant. Husband siap ckp susah nk bezakan. Tp time pregnant elok pula 😅 Nanti try check lg sis or pi klinik utk sah kan 😊

Sy pregnant 6weeks , setiap minggu sy buat upt walaupun dh tahu pregnant , yelah kita risaukan baby 🥺 sy lewat period sehari je , check2 sy 2-3 weeks

better jumpa doctor, takut ada mslh kesihatan mcm hormon brubah..