Masih bleeding

Salam korang, siapa pernah bleeding kerap ? Usia kandungan 9 minggu .. g kk bkk buku cek air kencing pon masih ad drah .. scan bby cek jantung smua ok .. kena laa mulut itik n seluk td sbb kerap bleeding.. balik td still bleeding.. normal ke? Siapa ada pgalaman ? Saya risau dkt kndungan dibuatnya 😩

1 Balas

tak ada pengalaman, dan tak normal huhu. doktor kata apa?

7mo ago

hi,lepas doc check ade bg ubat kuat rahim x? n sekarang masih ade bleading x? sbb sy kes same mcm awk la.jln xbukak n bb masih ade heart beat.