Baju baby apa ke labour room , 1day , 2 day ?

Salam korang, Please please share ibu2 yang dah bersalin 🙏🏻🥰 Baju newborn apa yang sesuai untuk bawak ke hospital nanti ? Jenis romper lengan panjang ke ? Yang butang tengah ke , butang bawah ke? Banyak kan bawak yg jenis mcm mana untuk mudahkan urusan nurse sana nak check anak tak susah nak bukak pakai ? Help please 🙁 #firstbaby

5 Balas

kalau saya bawa yg jenis butang tengah lebih senang. romper tak perlu

2y ago

Lengan panjang kn? Siang dan malam bawak butang tengah ye?