Hamil anak pertama langsung takada alahan ?

Salam korang, ada siapa macam saya tak ? 8 bulan dah pregnant tapi tak macam pregnant . Makan ok, tidur ok, tiada masalah kesihatan . Berjalan je kerja . Boleh tak ibu ibu share dekat sini yg sama mcm saya ?🥰🥰🥰🥰#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

sama la kita , cuma sy tiba2 jd xboleh mkn bihun goreng makcik yg jual kt rmh🤣 dan ayam yg sy masak sllu rase mentah. pdhal org lain mkn okay je. masakaan org lain sy blh je mkn😂bersyukur sgt sbb xde alahan muntah2 tu kan. smpaikan nak beranak bukaan 6cm tu takde rasa sakit . lepas die pasang alat atas perut tu je baru rasa sakit contraction. smpai orang tengok pon terkejut. ade yang bukaan 4cm pon tak boleh duduk diam . tapi tu la lepas lahir ni sikit teruji sbb anak bambam , kalau dukung dia tu ,letihh😂

2y ago

So sis pun sama mcm saya . Pregnant tk mcm pregnant. Saya ni langsung tak ada alahan . Alhamdulilah syukur . Kuat berjalan jalan pun laju😂 tidur pun lena sampai suami pun pelil..Dulu tak suka manis2 sekarang suka manis2 😂.. anak bambam sbb ibunya takada alahan kot awak melantak makan tu anak bambam hahahaha. Saya 37week hritu cek berat 2.7kg ke 3kg mcmtu haha

Saya anak pertama. Dari awal sampai sekarang langsung takde morning sickness alhamdulillah. Makan ok, tidur ok, takde masalah kesihatan. Semua ni rezeki Allah nak bagi. Mungkin next pregnancy tak macam ni dah. Btw saya takde la tak macam pregnant. Dah 39 weeks ni orang nampak je saya perut besar dan boleh agak pregnant

2y ago

Alhamdulilah sis. Syukur sgt2.. Kita doa selalu semoga next pregnant mcm ni lagi inshaaAllah 🥰 saya ingat takada geng . Rupanya ramai geng takada alahan sepanjang mengandung . Org lain nampak saya aktif semcm saya rasa je pregnant dgn bwk perut nya 😂 cuma tulah berjalan tak ingat apa dah 😂