Baby asyik menggaru

Salam.. kenapa baby saya umur 10 bulan asyik menggaru semua permukaan dan mainan? Meja, karpet, mainan semua dia akan garu2 (scratch). Ada tak anak2 yg sama mcm ni? #pleasehelp #firstmom #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

normal je. anak saya pun masuk 8 bulan suka garu² kusyen sofa, kereta, bedsheet. sekarang ni nak masuk 9 bulan suka renung tangan waktu dia nesting nak tidur. alhamdulillah dah pandai tepuk tangan sendiri bila kita nyanyi tepuk amai².

Bagus utk motor kasar dia kan..