due tahun 2024

salam kat sini ada yang due tahun 2024... korang ada tak group wassap ? saya due bulan 7 ni#ingintahu #bantusharing

53 Balas

Kita pun due bulan july 2024. 29/7. Kalau ada group nnti invite kite tau. #firstmom 🙈

7mo ago

Hi kalau ada group invite tau ... heee

sama sy pun bulan july 😍😍 weeks 11 baru nurse suruh buat buku pink 😉😉

7mo ago

saya pon lagi 2 minggu bru bkk bku pink... nak x kita buat group yg due dekat2 nanti boleh la kita tanya apa2

Saya pun...Tp belum check doktor lagi...Baby ke 3 selepas 10 tahun

alhamdulillah due 7/7

2mo ago

sy doakan ibu2 selamat melahirkan dan sihat semuanya... doakan sy yg patutnya due 7/7/24...tetapi Baby telah meninggal dunia Baru habis berpantang.. doakan semoga Allah kurniakan rezeki zuriat untuk sy...

nak buat group kat mana? huhu telegram ke? sy boleh buatkan😁

Saya pun july, masih belum pegi scan lagi. Tkde group apa2 😁

sama bulan 7/2024 jugak , kalau ade group wsap nak join 😄

😊😊 ramainya due bulan 7....sya pun sma due bulan 7..

saya pun bulan 7 juga . 😁 #Secbaby . sabtu bru pergi scan .

7mo ago

first bby da umur brapa sis

saya pun due bulan 7 , tapi tak ada grp apa ii 🤣

7mo ago

nak join