CarSeat Mamakiddies

Salam, kalau saya ada nak letgo carseat mamakiddies ultimo. Baru pakai 2 minggu. Ada yang berminat tak? Kalau ada yang betul2 memerlukan saya sudi bagi free.

CarSeat Mamakiddies
4 Balas

Sy memrlu kan sis Carseat utk ank sy, sy klu nak ke mna2 kna cri orng dlu bntu sy gendong ank sy ,sy tk berpa nak mampu bli utk ank sy

meh bagi saya sis😭 sy memerlukan sesangattt😭 sy duk kl area gombak

11mo ago

akma ws sy ye. 0132273435

Sy stay sabah sis

11mo ago

sabah jauh juga tu. contact sy ye 0132273435 kalau btul brminat

👍