peha tlg bengkok dan pendek xikut usia skrg

salam ibu²...sy susah hati sgt²...smlm sy jmpa pkar kli ke 3...tba² doc nii ckp ank xnormal sbb tlg peha pendek dan bengkok sdgkn sy dah buat detail scan & doc kta smua oky lpas tu stiap kli jmpa pkar mmg depa akn buat detail scan & tvs bby smua nya oky tba² smlm jmpa pkar dpt plk doc lki dia sdri scan sy kata ank sy mcm tu...scan kt kk pon doc kta bby ok...ssh hati rasa bila dgr mcm nii...mngis² sy crta kt suami...nk pegi scan blk kt klinik jd xda smgt dh sbb rsaukn ank...#bantusharing #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

InshaAllah xde apa sis. Sy pun kena mcmtu, bila lahir kaki bby ok saja, cuma berlipat sikit, nanti masa dkt wad dktr pakar kanak2 akn check dlu. Mcm bby sy, tak ada apa2 cuma kena rajin urut bg kaki dia lurus semula.

2y ago

ye ke sis...sy rsau sgt² sbb doc ckp xnormal bila dgr xnrmal sy fkir ank sy ccat...ssh hati sgt² fkir psal ank ....ank sis pon mcm tu jgj ka...skrg dh oky ka sis....