Baby tak berak 2 hari

Salam ibu2...saya first baby nk tnye normal ke baby saya tak berak 2hari?biasanya baby yg normal tak berak brp hari ye?setahu saya baby tak berak msuk 3hari kne refer ke hospital..#seriusnanya #ingintahu #firstbaby #firstmom

1 Balas

anak kedua saya x berak 10 hari sykur tak ada apa2 juga .. sudah misis cek dan diberi 3 hari pantauan..besoknya dia berak

2y ago

10hari ye baby sis tak berak😥..baby saya nk masuk 2hari tak berak pun saya rsau,biasanya dia berak hari2