lambat bukaan

Salam ibu2..nak tanya pengalaman ibu2..anak first mmg lambat bukaan ke? anak first..tgl 8 hari nak due tp tanda pun xde..klo sehari sblm due x keluar kena serah diri masuk ubat..ramai yg ckp kena induce tu sakit..risau pla..lagi2 pkp d zon merah😭 #anakfirst #39w

1 Balas

Sy ank 1st and 2nd dua2 36 mnggu.. nie ank no 3 xthu lh cmner nti now sy dh 34 mnggu 5 hri..mmng rmai ckp induce sakit walau sy x pernh rsa.. sis cba lh bnyk kn berjln.. naik tngga turun tngga.. sy yg bru 34 mnggu 5 hri pn dh x larat sgt nie.. sakit kt bwh.. pinggng mcm dh x lma jew rsa.. moga sis di permudah kn nti yew.. doa yg baik2.. amiin..

4y ago

Insyaa allah.. aamiin..