ukuran rahim

salam ibu²....ada x ibu² dlm ni pernah bermasalah klau pnjang ukuran rahim smkin pendek sdgkn kndgan bru 22w..hri ni sy ada check up dgn pakar bln lps oky ukuran 4cm+ tba² arini scan blk ukuran jd 2.4cm😔😔....smpai 2kli doc sruh scan ikut bwh sbb xpuas hti tgok result sy lpas tu doktr pkar siap pegi blik sblah bncg dgn doc pkar lain...sbb doc ckp kmgkinan akn lhir ank pramtang klau ukuran smkin pendek...klau 27w kmgkinan bby blh slmat....sbb thun lps sy prnah lahir ank pramatng 20w5d dn xdpt diselmtkan...yg skrg ni kndgn ke 2 sy....sy sush hati dok fikir mcm mna nk buat...tmujnji dgn pkar 18/10 lmbt lg...siapa ada pnglmn blh xshare dgn sy...#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

smoga dipermudahkn https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟