BABY KEMBUNG

Salam ibu2. Siapa ade pengalaman baby kembung perut teruk nak hilangkan guna apa? Baby sya berusia 21 hari. Dh 2 hari tak tdo, meragam perut kembung. Segala jenis mnyak dh cuba dari y murah ke mahal, dari y xde jenama hingga y ada jenama. Tuam dgn lada htam sgala bagai tetap x jalan

1 Balas

Puan, cuba buat senaman untuk baby colic? Kaki baby diayunkan macam dia tgh naik basikal. Buat beberapa kali..kemudian tolak ke atas. Cuba buka youtube utk gambaran yg lebih jelas..harap membantu