Sakit

Salam ibu2 semua,pernah tk perot ibu2 menjadi bentuk V mcm sye? Dn pernah tk terasa sgt2 sakit kt tulang tundun (yg sye bulatkan).. sye tk blh terkangkang,tk blh pusing kiri kanan mse baring dn nk berjalan pn sgt2 sakit smpai tk blh tegak... jalan kne bongkok je? Ade spe2 pengalaman mcm sye? Sbb yg sulung tk pernah mcm ni,dn yg sulung pernah czer.. skrng umur bru 4thun.. #36weeks5days#ank no 2

Sakit
1 Balas

Saya tengah mengalami nya sis , normal sebab rahim nak mengembang