Pampers baby

Salam ibu² semua.. boleh share tak pampers apa yg sesuai untuk baby yg jenis lasak masa tidur?? anak sy skrg hari² pampers leaking bila bangun pagi.. Skrg tgh guna Genki Active Pants.. Boleh suggest tak pampers jenis pants yang mampu milik , harga berpatutan.. Harap sudi bantu sy yg tgh betul² buntu dh ni 😂😂 Terima kasihh #ingintahu #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #bantusharing #firstbaby #firsttimemom

28 Balas

saya guna molfix pants. so far ok je dgn baby saya. harga pun ok

Wslm.. Anak sy guna MamyPoko.. Utk travel pn mmg memuaskan..

bocor tepi celah kangkang ke bocor atas blh depan?

pakai pampes jenama BEENIES

Cuba huggies warna hijau.

saya guna diapex pants,

Saya pakai mamy poko

Whoopee