Gatal yang teruk

Salam ibu2 semua ada tak macam saya masuk 21 week jadi gatal yg sangat teruk dekat kaki sampai berparut nak keluar kena pakai stokin sbb malu kaki dah tak cantik, malam2 memang tak boleh tido asyik nak mengaru je, ibu2 guna apa ya bagi okay gatal tu dan parut hilang? #bantusharing #firstbaby #seriusnanya #mommybuntu

1 Balas

Waalaikumussalam, saya minta maaf ya mommy sebab saya tak pernah kena gatal yang teruk masa pregnant. Tapi saya pernah kena gegata masa dalam berpantang. Saya cadangkan mommy untuk ke klinik. Minta doktor bagi ubat yang sesuai untuk ibu mengandung. Semoga cepat sembuh ye daripada gatal2. Aamiin 🤲🏻 Tapi saya yakin ada ibu lain yang pernah lalui seperti mommy dalam komuniti TAP ni. Jom mommy lain kongsikan di sini🤗 #TAPsupermoms #TAPactiveusers