29w, scan KK baby berat 1.58kg dan songsang. Ada ke mcm saya nanti baby pusing balik? Risau

Salam ibu2 semua. Ada ke yg sudi share baby breech pd 29w tp nanti dia berpusing balik bila dh 36w? Doctor ckp 34w nnti scan balik. Kalau xpusing kne refer pakar. Risauuu#pleasehelp #firstbaby

6 Balas

baby masih blh berpusing2 lg tu..sy pn scan 28w songsang jgk..34w nanti repeat scan..

1y ago

pernah scan luar pn masa nk confirmkn pregnancy je..xpe kita sama2 pujuk baby kita smoga dia xsongsang2 dah..🤭