Boleh ke makan nestum

Salam ibu² .. Saya nak Tanya.. Boleh ke Kalau nak makan nestum perisa original tu.. Saya pregnant 8w sekarang.. And tengah jaga makan nak elak GDM.. Saya nak makan nestum sebagai alas perut pagi² .. Agak2 okay ke tak? #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Kalau ikutkan oatmeal ni boleh je untuk ibu pregnant. Janji sis takde allergy bahan bahan dalam oat tu insyaallah okay.

1y ago

Saya dah cari nestum perisa oat tapi xde plak.. banyak yang original and coklat

oat elok utk gdm , klau nestum tak sure la . boleh test tgk lepas mkn bacaan naik tinggi ke x. .

1y ago

boleh baca list ingredients utk check ada gula ke tak. lpas tu kena tau kata ganti nama gula jugak, kdang tulis no sugar tp pemanis lain berderet🤭