Semoga allah tabahkan hati ini

Salam ibu2. Saya ada sedikit luahan 😢 anak saya yg last baru 5bulan dan sekarang saya pragnant lagi 8minggu. Allahuakabar saya terkejut sgt sbb lepas bersalin memang saya tak priod. Saya ingtkan tk subur. Hm suami salah2 kan saya. Saya tahu saya salah tk ambil berat tentang perancg. Sbb ank no 2 dan 3 beza 5 tahun. Saya ingt saya susah subur sbb jrg priod. Mcm mana ye saya nak pujuk suami agar dia redha dn tk masam muka. #pleasehelp #ingintahu

3 Balas

mommy sama mcm saya.. saya baby 5 bulan lahir czer.. skrg tgh preggy 10 minggu.. kami syukur je atas rezeki walaupun terkejut.. dan saya dapat byk support dari keluarga dan juga doktor.. apa² pun mommy jgn stress².. kalau boleh dptkn nasihat awal drpd doktor.. rezeki anak ni Allah dah tetapkan.. saya doakan suami mommy terbuka hati utk terima.. dia tak boleh nak salahkn mommy 100%.. keep strong mommy

benda dah jd kan..x patut pun nk bermasam muka.tu pun dah jd rezeki.. same2 lalui jelh.sy y merancang pun d beri rezeki.terkejut mule2 pk itu ini..tp ikhlaskan ati..pegang ini adalah rezeki Allah..Dia perancang y lbh baik.cume lepas ni puan kne jg betul2 n rancang cara mne y terbaik.cume pk jg kandungan skarang.. insyaAllah lme2 redha tu dtg.

sama² buat, sama² tanggung. tak perlu salahkan sesiapa. dah mmg masing² tahu tak ambik perancang. redha jelah, benda pun dah jadi.