Anak 7bulan

Salam ibu2 , nak tnya ada tak anak2 ibu dh 7bulan lebih bru mengesot? Duduk pun belum lagi..risau jugak tgk dlm apps ni ckp kemahiran 7bulan dh boleh dduk ... Share sikit pliss #firstmom

1 Balas

anak ni berbeza sis. sis jgn ikot apps or banding ngn anak orang lain tu sgt. yg tu just macam andaian la yg who da buat kjian. tp x semesti anak kita 100% kne sama mcm app tu kata. kalo lambat tu ok je. maybe anak sis lambat part tu tp part lain cpt. contoh cpt cakap. xpon dy laju dri ngsot tros bdri n jalan. dy xde dduk or mrgkak. cmtu la. yg penting anak sis mmbesar dgn sihat tu ok je.

1y ago

ohhh ...tq sis share ... saya igt setiap baby mmg kne step by step..rupanya ada yg skip2..tq sgt2