Boleh ke bersama suami?

Salam ibu2, maaf saya nak bertanya, saya kan cucuk depo bulan lepas and bulan ni saya da period tapi lama n lebih 15 hari. sya da mandi wajib n puasa mcm biasala. hari ke 16 ni pun, sya kluar spotting darah sikit je, kebiasaannya kosong panti liner saya, tpi dalam 12 jam, akan ada spotting sikit. Selamat ke bersama suami atau kena tunggu betul2 berhenti? #SeriusTanya #bantujawab #newmom

2 Balas

kalau I, I akan tunggu betul2 kering. tak selesa kalau ada darah mcm tu

kalau saya, saya tunggu betul2 kering