jenis darah

Salam ibu².. Kenapa ya buku pink anak pertama jenis darah sy A positive tapi skg sy mgandung lagi dn misi pula tulis B positive..adakah ibu² sini pernah jadi mcmtu? #ingintahu

16 Balas

Tak mungkin darah bertukar jenis . Msti ada silap kt mana2..

Mana nak tgk jenis darah sis? Sy sampai skrg tk tahu jenis darah sy apa 😅

10mo ago

boleh tgk.dekat buku pink...muka surat depan2 tu...result darah tu kita dapat mula2 buka buku, diorang ambil sample darah dan cek.hiv semua

sy pakai huggies Air soft..sgt2 lembut utk bby xmudh bocor..

jenis darah tak pernah tukar sis

inform nurse balik

Aisha