biji merah

salam ibu2 ini ruam atau kena gigit sesuatu ya? saya dah buntu sebab hari2 hantar ke rumah pengasuh mesti akan naik juga benda ni.masa cuti weekend 3 hari dekat rumah saya takda naik.kami dah cuci tempat tidur pakaian.pengasuh pon buat benda yg sama juga. ada sesiapa tahu tak? dah jumpa dr.dr cakap rashes.

biji merah
3 Balas

sis ade sediakan tilam travel x utk anak dkt umah pengasuh..kalau xade..saya sarankan sis sediakan tilam travel..so tiap2 jumaat sis ambik bwk balik n basuh..n setiap isnin bwk balik dtg umah pengasuh..

mcm gatal je.. saya sendiri biasa naik biji mcm ni kalau tempat tilam tu kotor/berdebu. selalunya kat Hotel sy kena gini

wasalam.. anak mommy rasa gatal2 x? cm kena "bed bugs bites"

7mo ago

taktau dia gatal ke tak baru 4 bulan😩