Ruam di dahi anak

Salam ibu.. tahu x tu ruam apa di dahi anak saya..dah 2 hari jd gitu.. dia duk garu kepala je asyik menangis.. semlm sy baru pergi klinik sbb dia cirit.. harini dh sihat tp jd gitu plk.. ada sesiapa tahu?😔😢#ingintahu #bantusharing #seriusnanya #pleasehelp

Ruam di dahi anak
5 Balas

macam anak saya abis ruam satu badan , Sy stopkan sabun mandian. dulu seminggu dan sapukan Baby krim dekat ruam secara menipis alhamdulillah syukur esoknya makin hilang ..anak Sy ruamnya teruk sampai doktor tegur kata ruam anak besar2 mcm jerawat kat muka ,..ruam anak dari atas kepala muka telinga baw@h leher,dada sampai ke bawah

ibu boleh cuba cethaphill..insha allah hilang...sbb kulit sesetemgah nak ni sensitif ngan mandian yg ada paraben dan sls...apepun setiap produk ibu ken try n error..kalau x ok please stop🥰

mengenai ruam ni sis... baik sis pergi check semula ke klinik or hospital... ade mcm mcm jenis ruam... consult doctor nnt diorang akan tolong sis.. nnt xdelah sis risau❤️🌹👌👍

mungkin baby alah pd produk mandian, sabun baju baby@ibu,apa yg ibu mkn(bf), cuaca

baik tny doktor..