Normal ke najis bayi mcmnni ?

Salam ibu normal tak najis bayi macam ada bubble mcmni ? Dia menyusu badan .. 3kali dia berak hrini .. kli ke-3 ni mcm cair ada bubble gitu .. pagi tadi makan nasik goreng kg , air soya , air milo , donut ? Bby skit perut ke ? Tapi dia xmeragam ..

Normal ke najis bayi mcmnni ?
1 Balas

Kalau baby full bf.. Normal sis, dan paling mudah sis kene tengok ape makanan n minuman yg sis makan.. Kalau ade ambik suplemen atau jamu biasenye taik baby akan jd mcm cirit tu.. Baby yg panas

1y ago

tkde mkn ubt , jamu or supplement apa2 sis . tq respon 🤍