Anak 7 bulan kuat meneran

Salam hi ibu ii semua nak tnya anak saya skrg kerap meneran sometimes smpai kaki terangkt ii kenapa yea? Tpi di tk sembelit berak smua cantik tlg explain risau jugak kadang ii🥹ade yg kata dia nk membesar meneran daging btl ke?#firstbaby #firstmom #ingintahu

2 Balas

Baby berak berapa kali sehari dan minum susu apa?

1y ago

Saya tak tahu nak susun ayat macam mana tapi jawapan awak ada kat link ni https://www.majalahpama.my/bayi-meneran-tak-semestinya-sembelit-pulihkan-anak-susah-buang-air-besar-dengan-cara-ni-mesti-lancar/

kdg tu mungkin dia nak regangkan otot badan dia

1y ago

Tapi hari ii , ade org ckp bnda yg sama mcm awk ckp saya tkut harap ii tkdepape lah sbb dia tk nangis tk apa dia senyum gelak ii smbil meneran